Wonderboard panelen: hygiƫnische wandbekleding volgens HACCP in Zemst

Wonderboard werkt zelfreinigend

Zoals je op de afbeelding ziet is het oppervlak gestructureerd. Hierdoor zet vuil zich moeilijker vast dan op een volledig vlak oppervlak. Het blijft niet plakken. Op een gestructureerde ondergrond rolt een druppel naar beneden, op een glad oppervlak glijd de druppel naar beneden, zo neemt het veel beter vuil mee. Deze zelfreinigende eigenschap is afkomstig van de lotusbloem en wordt nagebootst op Wonderboard panelen.

Geen ruimteverslies met Wonderboard 2,3mm basisplaat

Met  Wonderboard 2,3mm hygiënische wanden, is er geen ruimteverlies. ze zijn direct te verlijmen op vlakke ondergronden. Wonderboard panelen kunnen als voorzetwanden verlijmd worden op gips, gas- of cellenbeton, stalen isolatiepanelen, metselwerk, tegels, stucwerk en hout.

 

Wonderboard is een glasvezelversterkte polyester plaat met een dikte van 2,3mm. De plaat heeft een unieke versmolten beschermlaag en is daardoor slagvast, 100% waterbestendig, eenvoudig te reinigen etc. De plaat laat zich gemakkelijk verlijmen op bovengenoemde ondergronden.

 

De brandklasse van het paneel is standaard Euroclass E volgens EN 13501-1. Wonderboard is ook verkrijgbaar in brandklasse BS2d0 (zie eigenschappen folder).

Met Hygitop in Zemst kunt u de muren van uw werkplaats snel, hygiënisch, afwasbaar en waterbestendig maken met behulp van onderstaande materialen. De perfecte oplossing voor nieuwbouw of renovatie van wanden, binnenmuren, koelcellen en sandwichpanelen.

 

Wonderboard is een hygiënisch wand-systeem voor zowel renovatie als nieuwbouw. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is.

 

Dit product is geschikt voor bedrijven en industrieën die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de voorschriften van het Federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV)

Hygitop

 

Maatschappelijke zetel: Felix Timmermanslaan 15, 1980 Zemst
Magazijn/toonzaal: J. Monnetlaan unit 5.3, 1800 Vilvoorde - enkel na afspraak

Bel ons

015/63.04.53

0475/361.421